Zamjenik predsjednika DPS Duško Marković u Ulcinju: DPS spremna da preuzme odgovornost za upravljanje gradom u narednom četvorogodištu

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Duško Marković boravio je danas u Ulcinju, gdje je između ostalog govorio i na stranačkoj tribini u mjesnoj zajednici Štoj. 

„Ovaj dio Ulcinja i Crne Gore zaslužuje veća ulaganja lokalne vlasti, kao i nove razvojne prilike koje ćemo omogućiti. Određena imovinsko-pravna pitanja koja opterećuju mještane Štoja rješavaćemo po zakonu i u skladu sa principima pravde“, kazao je zamjenik Marković.

On je posjetio i mjesto Kolomza i razgovarao sa domaćinima iz porodica koje se tradicionalno bave poljoprivrednom proizvodnjom, kojima je poručio da će biti obezbijeđeni dodatni podsticaji i bolji uslove za kvalitetniji život svakog pojedinca i svake porodice.

Zamjenik predsjednika DPS Marković je prisutsvovao i sjednici većih mjesnih odbora Demokratske partije socijalista sa gradskog područja – Pristan, Meterizi i Pinješ: 
„Sve razvojne potencijale Ulcinja, a naročito turističke – koji su krasili stari ulcinjski grad – stavićemo u funkciju boljeg života građana“, poručio je on.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član