Savjet mladih DPS Nikšić: Partiji pristupilo pedeset osamnaestogodišnjaka

Sinoć je u prostorijama OO DPS-a organizovan prijem za pedeset novih članova u Savjet mladih DPS-a Nikšić. Osamnaestogodišnjaci su prepoznali DPS kao politički subjekt sa najkvalitetnijim programom i sposobnošću da našoj zemlji i njenoj mladosti obezbijedi sigurnu budućnost, s ponosom su postali članovi DPS-a.

Marija Perović, predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić zadovoljna je činjenicom da nove generacije iz Nikšića prepoznaju politiku DPS-a, politiku koje je prije svega posvećena upravo mladima.
„Naša politika je politika prosperiteta i uspjeha, skoro tri decenije, jer uspjeh nije ništa do proizvod dobrog kadra i dobro organizovanog rada“ rekla  je Perovićeva.

Predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić  uvjerena je da će Demokratska partija socijalista imati sluha i ubuduće za mlade i potrebe mladih u Nikšiću, i pozvala sve nove članove da se aktivno uključe u kreiranje politike koja će ići mladima u prilog.

„Odabravši nas, odabrali ste put napretka i put razvoja. Uz vašu energiju i našu snagu i iskustvo, Nikšić će nastaviti da važi za stameni oslonac ukupne snage DPS-a u Crnoj Gori. Večeras smo još jednom pokazali da smo svakog dana sve brojniji. Niko od nas nije pametniji od svih nas zajedno!“, zaključila je Perovićeva.
 
Savjet mladih DPS-a Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član