Zamjenik predsjednika DPS Duško Marković boravio u Mojkovcu i razgovarao sa privrednicima o razvojnim perspektivama grada

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković danas je održao sastanak sa dvadesetak privrednika mojkovačke opštine, na temu razvojnih perspektiva grada u narednom periodu.

Marković je izrazio zadovoljstvo društvenom odgovornošću iskazanom od ljudi koji su dokazani kao uspješni u svojim oblastima. 

Bila je to prilika da se predstavnici privrednog života upoznaju sa planiranim aktivnostima na uspostavljanju potrebne infrastrukture u biznis zoni u Poljima, te mogućnostima da se uskoro otvori gradski hotel koji trenutno ne radi.
– U prvoj godini rada nove lokalne uprave pronaći ćemo investitora koji će revitalizovati gradski Hotel – poručio je Marković.

Takođe je bilo riječi i o Sportskoj zoni koja se uspostavlja na nekadašnjem Jalovištu, i koja će biti svojevrsni simbol preporođenog Mojkovca, jer će osim sportske ponuditi i potpuno nove turističko-ugostiteljske sadržaje.
Marković je kazao da su turizam, ugostiteljsvo i poljoprivreda povezane djelatnosti u kojima ćemo zajedno sa zainteresovanim privrednicima stvoriti uslove za značajan broj novih radnih mjesta.

Uz privrednike i građani jasno prepoznaju prednosti izbornog programa i mogućnosti koje nudi Demoratska partija socijalista u Mojkovcu, zaključio je zamjenik predsjednika DPS.
 
Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član