Pešić Demokratama: Ni sami ne vidite pogubne posljedice svojih paničnih poteza

Dokle god istini ne pogledate u oči i shvatite da to što vas po društvenim mrežema nazivaju kukavicama, što vas ismijavaju i što vam spočitavaju  da se nesojski ponašate, nema nikakve veze sa nama, već je to odgovor vaše generacije koja posmatra šta radite, i na njima svojstven način izražava protest  protiv  vašeg ponašanja, bićete u zabludi koja vas vodi pravo u novi izborni poraz.

Nikad u Crnoj Gori nije postojala tako nečojska, anticrnogorska i u krajnjem slučaju, antiljudska kampanja kakvu vi vodite na vašem zvaničnom Facebook nalogu  protiv gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića.   Nema Cetinjanina  koji nije sa gađenjem i prezirom komentarisao vaš video uradak. Iako sa ljudske strane osuđujemo takav kukavičluk, primitivizam  i prostotu, sa političke ne možemo a da ne vidimo i nešto pozitivno u tom vašem posrnuću. Taj video uradak vas je ogolio i pokazao da nije samo problem u vašim prljavim političkim biografijama, već da ste vi kukavice koje se u panici i za slamku hvataju, ne  videći pogubne posljedice svojih paničnih poteza. 

Komičan je vaš umišljaj o sopstvenoj veličini. Zamišljate da Milo Đukanović treba da ide na duel sa Bečićem, koji je za četiri godine tri puta potučen do nogu?! Od gradskih izbora u Podgorici, preko onih kada ga je Srđa Milić deklasirao, do prošlogodišnjih parlamentarnih na kojima je imao četiri puta manje  glasova nego Demokratska partija socijalista.  Zato mu “ne basta” da se vama bavi, sem da vas podsjeća ko ste i šta ste. Ali meni „basta“ da vam poručim da političke oceubuce, konvertite i one koji kriju ko su šta su, od kojih su, Crna Gora je vazda prezirala ili što je još gore, sa njima se sprdala.
 
Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član