Reagovanje Borislava Pravilovića povodom navoda nosioca liste SDP-a Nikole Đuraškovića

Gospodin Djurašković je jako dobro upućen u to ko gdje živi tako da nema mjesta retoričkim pitanjima.
Totalna je neistina je da postoji ikakav tender za zgradu za lokalnu upravu. Ali je istina da je ova lokalna uprava obezbjedila uslove za rješavanje stambenih pitanja penzionera, zaposlenih u prosveti, sudstvu, tužilaštvu, kulturi a da smo već završili zgradu za prosvjetu.

To što je nekome krivo zbog gradnje stadiona, ne razumijemo. To nije bilo naše obećanje, mi samo realizujemo. Isto kao što smo realizovali Bajovu, autobusku stanicu, gradsku tržnicu, Obilićeva ulica… A ko je obećavao sve to, da se podsjetimo?

Prije nego što drugi put krene da priča o obećanjima, neka se dobro upita da nije iza njega ostalo koje neispunjeno obećanje, dok je obavljao razne funkcije. Nije to bilo tako davno.

Da bismo mu osvježili pamćenje, evo samo nekih njegovih obećanja tokom njegovog mandata kao Sekretara u lokalnoj upravi zaduženo za komunalnu oblast:
“Uporedo radimo na izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju Bajove ulice koja će biti rekonstruisana u toku naredne godine.”

“Izgradnja Autobuske stanice je svakako jedan od kapitalnih projekata na čijoj realizaciji se aktivno radi… Teško je precizno definisati rokove, ali je realno očekivati da do kraja tekuće godine budu stvorene pretpostavke za početak izgradnje.”

“Radimo na stvaranju uslova za rekonstrukciju Obilića ulice, tako da je realno očekivati da ovaj projekat započnemo do kraja tekuće godine.”

“Lično sam jedan od zagovornika ideje da se na prostoru sadašnje tržnice stvore pretpostavke za izgradnju višenamjenskog objekta koji će sadržati i gradsku tržnicu. Ovaj koncept je vrlo realan i vjerujem da će se u narednom periodu stvoriti, prije svega prostorno-planske pretpostavke, a nakon toga, kroz privatno-javno partnerstvo i drugi preduslovi za njegovu realizaciju.”

Ovo je samo dio onoga što je obećao gospodin Djurašković, a možemo ići i dalje.
I to je bilo to. Ni planske dokumentacije ni radova od tada. Samo mnogo obećavanja! Sve što je on obećavao i najavljivao, završio je na kraju Aleksandar Bogdanović. 

Zato, gospodine Djuraškoviću, ljubazno Vas molimo da prvo pogledate sebe i svoje dvorište pa da onda napadate druge.

A svaka vam je istina kao ona o tenderu za zgradu za lokalnu upravu. 
Da bi građanima slikovito prikazali (ne)realizovana obećanja tadašnjeg Sekretara Đuraškovića, u prilogu dostavljamo kako su neke od “obećanih” lokacija izgledale tokom mandata gospodina Djuraškovića, a kako svaka od njih izgleda danas u mandatu Aleksandra Bogdanovića.
 
Borislav Pravilović, kandidat za odbornika liste „Cetinje pobjeđuje – DPS – Milo Đukanović“

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član