Služba za informisanje OO DPS Kotor: Vječiti grebator uzvraća udarac – izmjenom sistematizacije za zamjenicu izvršnog direktora

O tempora, o mores!

Čudnih li vremena, čudnih li običaja – kotorska je uzrečica ovih dana, pa i naša u DPS-u.

Ovu epizodu nekadašnje opozicije u vlasti, a današnje vlasti u privremenoj vlasti, možemo nazvati – “Vječiti grebator uzvraća udarac”. Ipak, da se zadržimo na dostojanstvenom vokabularu i činjenicama.

Prije nekoliko sedmica smo obavijestili javnost o skandaloznoj i preko noći “sklepanoj” izmjeni sistematizacije u Luci Kotor, đe je gore pomenuti grebator uhljebio blisku prijateljicu, ni manje ni više nego kao zamjenicu Izvršnog direktora sa platom većom od Predsjednika Opštine. Dakako, sistemacija je imala za zadatak da stvori, smisli, rodi, radno mjesto kako zna i umije. Da stvar bude još gora, Izvršni direktor, ovog kotorskog preduzeća je iz DF-a, istog onog DF-a kojeg su grebatori iz SDP-a do juče nazivali primitivnim, mračnim i nazadnim tkivom Crne Gore. Po ovome bi se epizoda mogla nazvati i “Sindrom podvojene ličnosti”, da ne znamo da je riječ o mnogo banalnijoj dijagnozi – licemjerju SDP-a. Njihovom, već tradicionalnom licemjerju koje ih polako ali sigurno vodi u političku prošlost.

Šef grebatora tu ne staje, nastavlja dalje, i to uhljebljivanjem rodbine, u ovom slučaju sopstvenog bliskog rođaka, koji je postavljen na mjesto šefa kotorskog zatvorenog bazena ,,Nikša Bućin”. A bazen posluje u sklopu Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, na čijem čelu je predsjednik Nove srpske demokratije (DF) iz Tivta. Ponovo čudan sklop i čudna ljubav. Sasvim nalik onoj gore navedenoj đe je SDP rezervni igrač, DF-u. 

I opet nije kraj. Mladi ljudi sa spotova i iz predizbornih pamfleta, naprasno su nestali, kao i svi statisti. Tako je SDP morao da se osnaži iz registra penzionera, povukavši gospodina, starog-novog potpredsjednika Opštine, koji nije ni ohladio fotelju u istoj onoj kancelariji u kojoj je krojio budžet i planove i programe po mjeri SDP-a, iz koje je oponirao tadašnjoj opoziciji a današnjoj koalicionoj braći.

Dakle dragi sugrađani, pametnom dosta da shvati da je privatizacija Opštine Kotor otvoreno uzela maha. U svojoj pohlepi svi oni gube iz vida, da se približava dan kada će ih birači zaustaviti u toj nečasnoj raboti, te SDP grebatore i njihove novostečene drugare kao i sve koristoljubive političke diletante, poslati u političku prošlost.
 
Služba za informisanje OO DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član