Medija centar DPS: Predstava koja se pravi od namjerne pogrešne interpretacije, novi dokaz selektivnosti tužilaštva

Dio intervjua bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u kome se on osvrnuo na pokušaj dehumanizacije i degradiranja ljudi kroz čin spektakularnih hapšenja, predmet je interesovanja tužilaštva koje pokušava da utvrdi da li su lokalni megafoni BIE u pravu kad tvrde da je Đukanović pozivao na osvetu. Nalog je izdala tužiteljka Irena Burić a potpisao ga je načelnik MUP Goran Jokić.

Dok tužilaštvo preslušava snimak intervjua i iz dijela u kojem je Đukanović praktično govorio o najpoznatijem univerzalnom moralnom pravilu – ne čini drugima što ne želiš sebi – pozivajući da se zaustavi vjekovima dug ciklus revanšizma i osvete, skrećemo pažnju tužilaštvu na veoma eksplicitne pozive Andrije Mandića na osvetu i nasilje koje su prije 4 godine prečuli, ili svo ovo vrijeme nijesu znali od koga da traže snimak. Možda je to bio razlog što nijesu reagovali.

Zato im ovim putem šaljemo linkove iz kojih će i sami zaključiti da i ova predstava koja se pravi od namjerne pogrešne interpretacije Đukanovićevog intervjua, samo predstavlja novi primjer selektivnog i pristrasnog ponašanja ove institucije.

Medija centar Demokratske partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član