Savjet mladih DPS Berane: Zakon je svima garant vjerskih prava i sloboda

Večeras je održan sastanak Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, na kojem su prisustvovali Bogdan Fatić, predsjednik OODPS Berane i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore Draško Dosljak i Fahrudin Faka Hadrović.

Predsjednik Savjeta mladih Berane Branislav Jokić je informisao prisutne o aktivnostima Savjeta u proteklom periodu, kao i planovima za naredni perod. 

Poslanik i predsjednik OO DPS Berane Bogdan Fatić je u razgovoru sa prisutnima govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Beranama i Crnoj Gori. Tokom razgovora je podvukao da je donošenjem Zakona o vjeroispovijesti Crna Gora donijela moderan i evropski Zakon koji ne ugrožava nikoga i omogućava svima da uživaju vjerska prava i slobode ne diskriminišući nikoga.
Na sastanku je iskazana puna podrška državnom i partijskom rukovodstvu koje donosi mudre odluke u interesu naše građanske Crne Gore. 

Pozvani su svi mladi na suzdržanost i uvažavanje svih argumenata koje saopštava naše državno i partijsko rukovodstvo u vezi sa aktuelnim Zakonom o vjerskim slobodama, kako bi Crna Gora snažno nastavila svoj put prema Evropskoj uniji.
Mladi treba da se prepoznaju po dobrim uspjesima u obrazovanju, kulturi ,sportu i ne treba da se dijele po vjerskim i nacionalnim kriterijumima i to mora da bude trajna poruka svih iz Berana!

Savjet mladih DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član