Vuković: DPS u Podgorici ispunjava predizborni program

Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da gradska uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista marljivo i predano radi na ispunjavanju planova iz predizbornog programa čime ne samo što ispunjavamo data obećanja već svakodnevno poboljšavamo život u Podgorici.

Izuzetno smo ponosni što je Glavni grad, u partnerstvu sa Vladom Crne Gore, dao značajan podsticaj u izgradnji Doma za stare kroz ustupanje parcele na kojoj se izvode radovi i što je izvršio komunalno opremanje zemljišta. Urađena je takođe i pristupna saobraćajnica, kao i nedavno u Gornjoj Gorici, u ulici Miloja Pavlovića koja je otvorena prije nekolika dana.

Takođe, sa zadovoljstvom konstatujemo da je Ministarstvu turizma i održivog razvoja podnijeta inicijativa da se do daljeg na području brda Gorica zabrani gradnja. Gorica predstavlja jedan od najprepoznatljivijih simbola našeg grada i od suštinske je važnosti održati potreban stepen njene zaštite. Težimo ka cilju da namjena tog prostora bude najznačajnija sportsko rekreativna zona na teritoriji Glavnog grada.

Takođe, za nekoliko dana Skupština Glavnog grada usvojiće Odluku o davanju zemljišta-parkovskih površina čime se stvaraju preduslovi za dalju valorizaciju parkovskih površina kroz izgradnju avanturističkih parkova i sličnih sadržaja koji će upotpuniti ponudu u ovoj oblasti.

Demokratska partija socijalista će nastaviti sa posvećenim zalaganjem da kroz realizaciju kapitalnih projekata unaprijeđuje i poboljšava kvalitet života u Podgorici, njenih građana, gostiju i posjetilaca.

Dunja Vuković, odbornica DPS-a u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član