Saopštenje Mitra Vidakovića, kandidata za odbornika DPS-a u Mojkovcu

Lider partije od pola mandata Dritan Abazović znalački je danas govorio o odbrambenim mehanizmima u psihologiji govoreći očito iz sopstvenog iskustva budući da je upravo on taj koji povećavanjem stepena uvreda pokušava da nadoknadi odsustvo svoje političke visine i snage, rekao je Mitar Vidaković, odbornički kandidat  Demokratske partije socijalista u Mojkovcu.

Zaista je teško odgovoriti na sve gluposti koje ovaj umišljeni političar iznosi o osobi koja je više uradila za Crnu Goru nego što će on ikada uspjeti. Abazović je primjer kako se ne treba ponašati u politici jer je za 4-5 godina uspio sebe i politiku svoje partije do kraja da iskompromituje svodeći svoju podršku na 5000 glasova.  
 Zna on da će Mojkovčani i ovoga puta mu jasno pokazati koliko vrijedi odnosno ne vrijedi njegova politička ponuda zasnovana na uvredama, podvalama, obmanama i prevarama. 

Građani Mojkovca dobro znaju ko je i koliko učinio i za Mojkovac i za Crnu Goru i to će kao i na dosadašnjim izborima znati jasno da pokažu. Abazoviću, uhvati se u četničko kolo kao što si to već uradio u primorskim opštinama i zaigraj negdje drugdje pošto u Mojkovcu nemaš šta da tražiš, zaključio je Mitar Vidaković iz Demokratske partije socijalista.

Mitar Vidaković, kandidat za odbornika sa liste ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član