OO DPS Mojkovac demantuje Ašanina: „Moralno posrnuće“ lažnog magistra

Vaša priložena diploma samo je potvrda naših navoda da ste lažni magistar. To što ste studirali 5- 6 godina četvorogodišnji fakultet, ne znači da ste magistrirali, već ste po hrvatskom Zakonu o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju dobili samo pravo da koristite naziv ,,magistar“.

U Crnoj Gori, kao što vjerujemo da Vam je poznato,  zakoni su malo drugačiji, i upravo onako kako smo tvrdili, i kako piše na sajtu Inženjerske komore Crne Gore , Vi nemate magistraturu i tom akademskom titulom se lažno u javnosti predstavljate. Toliko o obrazovanju i diplomama. 

A sad malo o moralu. Dakle, prije samo nekoliko godina, gospodine ,, lažni magistre“, prilikom izbora Dejana Medojevića za novog mojkovačkog gradonačelnika, veličali ste lik i djelo tadašnjeg potpredsjednika Vlade, sadašnjeg premijera Duška Markovića, naglašavajući ,,važnost njegove uloge za budući sveobuhvatni razvoj Mojkovca“ .( 30.08.2011.)Podrazumijeva se naravno da ste posle tako lijepih i dirljivih riječi, upućenih, tadašnjem potpredsjedniku DPS-a, glasali za izbor gradonačelnika iz redova naše stranke. Toliko o dosljednosti i principima.

I na kraju, mada možda najvažnije: u Vašem saopštenju konstatujete da je naš grad , Mojkovac doživio ,, moralno posrnuće“. Pitamo se da li Vam fali elementarnog obrazovanja, pa ne znate pravo značenje sopstvenih riječi ili ste do te mjere ostrašćeni i zlonamjerni, pa smatrate da Vam mržnja prema DPS-u kojeg ste do prije neku godinu, kao što smo utvrdili-hvalili,daje pravo da jedan cijeli grad, naš Mojkovac, sve njegove stanovnike, časne Mojkovčanke i Mojkovčane, kvalifikujete kao moralno posrnule?!

Ovakvim pokušajem verbalnog uniženja naših majki, očeva, braće i sestara, armije mladih i časnih ljudi u Mojkovcu, eleminisali ste sebe iz svake ozbiljne polemike. Nek Vam je na čast.
 
OO DPS MOJKOVAC

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član