Demanti OO DPS-a Mojkovac SNP-u

Socijalistička narodna partija nikome, pa ni  DPS-u i njegovom predsjedniku Milu Đukanoviću,  svakako ne može biti „kost u grlu“, kao što reče predsjednik njihovog mojkovačkog  odbora Veselin Jovanović, jer ta stranka ostala je „bez kosti“  i ostalih djelova  iole  ozbiljnog  političkog  subjekta. 

Ocjena da je Milo Đukanović „veći neprijatelj Crne Gore nego sve političke strukture“  spada u red  najvećih gluposti  lansiranih ikad na ovdašnjoj političkoj sceni, pa je nema smisla komentarisati, osim ako  g. Jovanović ne smatra da je rušenje i loženje balvana po podgoričkim ulicama 1998. godine SNP-ov „čin prijateljstva“  prema Crnoj Gori, jednako kao što je „prijateljsko“  bilo i šenlučenje pripadnika Sedmog bataljona po Crnoj Gori, uz punu podršku njegove partije. To što ste se legitimno zalagali za zajedničku državu sa Srbijom nije bio problem, ali nasilnički način, na koji ste, zajedno sa vašim tadašnjim mentorima iz Beograda, pokušali da unizite  Crnu Goru i pretvorite je u 27. izbornu jedinicu Srbije, ostavio je  trajan  biljeg na vašem političkom obrazu.

Zanimljivo je i što Jovanović imputira  DPS – u  kako „ živi na starim podjelama“, a upravo u njegovoj partiji hronično se dešavaju neke podjele, po principu proste diobe jednoćelijskih organizama.  Pored ostalog uspjeli su da protjeraju iz svojih redova i dva predsjednika partije – Momira i Predraga  Bulatovića, a brojni njihovi članovi, čak i visoki partijski funkcioneri su ih napustili i osnivali nove političke subjekte. Pored dva Bulatovića, dovoljno je prisjetiti se Žižića, Kneževića, Bečića, Kaluđerovića, Gošovića, Damjanovića… Uostalom, građani Crne Gore su vaše „prijateljstvo“ već dobro kaznili pa ste od najjače opozicione partije, postali tek marginalci koji krpe neke neprincipijelne koalicije. 

Naši Mojkovčani sa zadovoljstvom vam  ostavljaju vaše debatne opozicione klubove, gdje vaši predsjednici simuliraju radne aktivnosti, a lista ,,Za naš Mojkovac” sigurno pobjeđuje, ne samo zato što je najbolja, vec zato što se ponosimo legitimacijom postignuća koje smo ostvarili, dok su vaše legitimacije- nedjela  od kojih se stidi svaki Mojkovčanin i građanin Crne Gore!
 
OO  DPS Mojkovac 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član