OO DPS Rožaje: Imamo mlade, učene i mudre ljude koji se ne plaše promjena

Demokratska partija socijalista ima mlade, učene i mudre ljude, ljude od riječi koji se ne plaše promjena jer znaju da su nekad živjeli bolje, zato je vrijeme da se probudimo iz četvorogodišnje kome i da 27. maja bez dileme zaokružimo broj 8 i upišemo pobjedu za dobro našeg grada, poručeno je sa sinoćnje tribine izborne liste“Za dobro građana Rožaja-Pobjednički!DPS-Milo Đukanović“za mjesne zajednice: Bijela crkva, Bašča, Lučice i Grižice.

Kandidat za odbornika doktor Miloš Bulatović,  zahvalio je mještanima u Bijeloj crkvi na ukazanom povjerenju svih ovih godina i naglasio da je DPS uvijek  pružala podršku i unapređivala kvalitet života ove mjesne zajednice. Bulatović je pozvao birače da daju glas za zajedništvo i zaokruže broj 8, broj sigurne i zajedničke budućnosti.

Dušan Garović, takođe, kandidat za odbornika, istakao je da će se Demokratska partija socijalista posebno truditi da mladim ljudima obezbijedi bolje uslove za život na ovim prostorima. Kazao je da DPS na najbolji mogući način predstavlja Rožaje za koje se istinski borimo.

Profesorica crnogorskog jezika i kandidatkinja za odbornicu Adela Kuč Halilović, kazala je mještanima mjesnih zajednica Bašče, Lučica i Grižice da je udarac jezika jači od oštrice mača, a nepostojeća koalicija BS, SDP, kako je naglasila, ,,tukla” je naš grad i naše sugrađane i jezikom i djelom. ,,Kiša postrojenja se upalila, ali samo u njihovim glavama, a narod je dobio isto što i dijete koje sipa vodu u rešeto”. Istakla je da Demokratska partija socijalista živi sa nama u povjerenju i da dvije decenije ostavlja pečat uspjeha. Sada je tu da ponudi svježe ideje i da na podjele i mržnju naših protivnika odgovori ljubavlju prema gradu, prema našoj djeci i svim budućim generacijama.

Član glavnog odbora DPS-a i bivši predsjednik opštine Nusret Kalač,  je kazao da će Demokratska partija socijalista sigurno biti dio vlasti i da ta partija neće dozvoliti da Rožaje kulturološki i intelektualno propada. Nusret Kalač je poručio da još ima vremena da se nadoknade 4 izgubljene godine, ali da se ne može nadoknaditi osam godina, ukoliko bi Bošnjačka stranka još jednom pobijedila.

Nosilac liste prof. dr Bećir Kalač je i na ovoj konvenciji ukazao na prazna obećanja aktuelne vlasti i naveo sve probleme sa kojima se Rožaje suočava. Kazao je da Demokratska partija socijalista ima mnogo rješenja koja će pomoći Rožajama da povrati  svoj nekadašnji ekonomski status i poboljša život svih građana bez obzira na partijsku pripadnost.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član