Izborna lista DPS Bar: Moderna politika pobjedničkog duha

Skladan viševjekovni suživot građana Bara, za nas u DPS-u je oduvijek predstavljao inspiraciju da pobjeđujemo i da, na bazi osvojenog povjerenja, vodimo skladnu i građanski odgovornu politiku. Naša politička ponuda je danas, za korak dalje, i razvojna i moderna. Najslikovitija potvrda toga je izborna lista kojom smo legitimisali naš politički program a koju čine ugledne Baranke i Barani, spremni da svojim pravnim, ekonomskim, menadžerskim i mnogim drugim znanjima, ali prije svega entuzijazmom i ljubavlju prema svom gradu, doprinesu da naš Bar postane još bolje i udobnije mjesto za život.

U narednom četvorogodištu nastavićemo sa ubrzanim unaprijeđivanjem lokalne infrastrukture kao preduslova ubrzane transformacije Bara u visokokvalitetnu turističku destinaciju. Svjesni činjenice da novo vrijeme nameće nove izazove, i da u globalnoj tržišnoj utakmici nije dovoljno tek učestvovati, riješeni smo da upravljamo sopstvenim razvojem. Zato ćemo, pored napora da povećamo atraktivnost Bara za nove investicije, posebno razvijati komparativne prednosti – raznolikost teritorije prije svih. Učinićemo sve kako bismo iskoristili razvojnu šansu – da bogato zaleđe “snabdijeva” urbano jezgro, da poljoprivreda “hrani” turizam, ali i da turisti posjećuju i borave na poljoprivrednim gazdinstvima. Takvim budućim modelom – “kružne ekonomije”, za koji u Baru postoje izglednije šanse nego drugdje u Crnoj Gori, otvorićemo i nova radna mjesta i nove mogućnosti za porodični biznis, dok će budući menadžment Opštine istovremeno biti u mogućnosti da sa više posvećenosti i stručnosti brine o infrastrukturi, poslovnom ambijentu, kulturi i drugim prioritetima iz razvojne agende.

27. maj je datum početka ostvarivanja vizije Bara kao prepoznatljivog centra na Mediteranu. Moderno, pobjednički, za dobrobit građana Bara!

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član