Marko Burić: Vašu izdajničku politiku kazniće građani Crne Gore

Jeftinim politikanstvom Rankova družina očajnički pokušava da sačuva onu mrvicu glasova koja im je ostala nakon što su svima pokazali svoje pravo, rusko lice. Histeričnim napadima na DPS i na Mila Đukanovića hoćete da osporite sve ono što smo na čelu sa našim liderom uradili za Crnu Goru u proteklom periodu.

Da vas samo kratko podsjetimo, zahvaljujući DPS-u Crna Gora je danas nezavisna država, članica NATO-a i zemlja koja će u narednih nekoliko godina postati i punopravna članica Evropske unije. Mi smo se istinski borili da ostvarimo te ciljeve, suočavali se sa raznim izazovima, a to što nam građani ubjedljivo najviše vjeruju dovoljno govori koliko je naša politika ispravna.

Za nas je država uvijek bila i biće na prvom mjestu, za razliku od SDP-a, koji se istinski borio samo za lične interese i za fotelje. Vaš Ranko je dokazao da mu je fotelja milija od onoga što su državni interesi i da je spreman na sve, ne bi li se dokopao privilegija, kojih se tako teško odrekao kada smo građanima otkrili pravo, izdajničko lice SDP-a.

Ne mogu vas oprati ni ove jesenje kiše, od SDP-a su ostali samo dugmići, vašu izdajničku politiku na narednim izborima kazniće građani Crne Gore. To je kazna koju zaslužuje svaki izdajnik, koji se poigrava sa državom, koji šuruje sa partijama koje bi da nas vrate u prošlost, da izbrišu referendum, da izbrišu NATO, da vrate srpsku trobojku i rusku šapku.

Jasno nam je da vam uzalud pričamo da vi i vaš Ranko nijeste toliko veliki koliko ste umislili da ste, jer ste previše sujetni da bi to shvatili i priznali. Ipak, prepuštamo građanima Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi da vam na najbolji mogući to objasne i da još jednom potvrde da za izdajnike nema mjesta u Crnoj Gori.
 
Marko Burić, Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član