OO DPS Kolašin

Kako to izgleda kada potpredsjednik kolašinskih Demagoga krene u akciju spasavanja sela i katuna, imali smo priliku da vidimo u njegovom saopštenju od 24. februara. Iako je tema poljoprivreda, ovaj lokalni “ekspert“ za tržišnu ekonomiju mogao se potruditi da bar “pogodi“ sve padeže.

I naravno, da se prije nego je pokušao da zbuni javnost svojom “stručnošću“ informiše o realizovanim i planiranim aktivnostima Ministarstva poljoprivrede. U prepoznatljivo demagoškom maniru svoje partije, pomiješao je gospodin Dulović ne samo “babe i žabe“ već i EU fondove i opštinske službe, otkupne stanice i ugostiteljske objekte, stočnu hranu i solarne panele. Očigledno da su mu se od prevelikog znanja, pomiješali pojmovi. I padeži.

Zato ovom prilikom želimo da podsjetimo gospodina Dulovića na prostu činjenicu koju je očigledno zaboravio – on je sa svojom partijom već skoro četiri godine dio lokalne vlasti u Kolašinu! Dakle, prije nego što krene u spasavanje kolašinskog sela i katuna, treba javno da objasni šta je ova vlast uradila za kolašinsko selo u protekle četiri godine. I sada zahtijevamo, da uz pomoć svojih koalicionih partnera, odgovori građanima, poljoprivrednim proizvodjačima i stanovnicima sela na teritoriji opštine Kolašin, na sljedeća pitanja:

– Koliko ste sredstava iz lokalnog Budžeta opredijelili kao podršku kolašinskim poljoprivrednicima u proteklih četiri godine? 
– Koliko ste doveli investitora zainteresovanih za pogone prerade u oblasti poljoprivrede? 
– Zašto nijeste formirali opštinsku službu koja bi se bavila pitanjima poljoprivrede, koje ste se sad sjetili, za ovo vrijeme koliko učestvujete u koalicionoj vlasti?
– Koliko ste do sad projekata realizovali uz pomoć sredstava iz EU fondova na koje se pozivate?
– Koliko metara seoskih i puteva prema katunima ste rekonstruisali? (Ne računajući učinak Direkcije za javne radove).

Na kraju, gospodine Duloviću, ostaje nam da vjerujemo da kolašinsku javnost nećete uskratiti za odgovore na ova pitanja, kao nedavno potpredsjednik Demokrata, gospodin Martinović, koji nije smogao snage da odgovori na jedno prosto pitanje vezano za njega lično, a na temu devastacije šumskog resursa?

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član