OO DPS Berane: Galamom prikrivaju strah od ponavljanja izbora

Vrlo je zanimljivo posmatrati nervozno i nevaspitano političko ponašanje koalicije „Zdravo Berane“ i Demokrata povodom odluke Državne izborne komisije da prihvati prigovore naše partije i da se ponovi glasanje na pet mjesta u Beranama. Ne sjećamo se da su glas pustili kad je ponavljano glasanje po njihovim prigovorima u Ulcinju, a u prethodnom izbornom ciklusu u Petnjici i Tuzima. Još ranije, na primjer u Budvi. 

Dakle, po logici Demagoga i „nezdravih“, svaka odluka nadležnih institucija koja je usvojena na njihovu žalbu ili prigovor, potpuno je opravdana i zakonita. Kada to učini DPS, podignu larmu i prašinu da prikriju sopstveni strah od mogućeg gubitka vlasti. Pošto za prethodne četiri godine u Beranama nijesu ništa učinili za razvoj grada i bolji život građana, već isključivo za sebe i svoje rođake i partijske kadrove, sada žele da od Berana naprave zabranjeni grad u kome će oni i njihova družina nastaviti da se bahate i koriste privilegije vlasti. 

Čemu toliki strah, ako su uvjereni u ubjedljivost svoje pobjede, koju su proslavljali kao da su samostalno napravili neki dobar rezultat? Prigovori i ponavljanje izbora na nekim biračkim mjestima su zakoniti dio svakog izbornog procesa, i nema ničega spornog ni u tome što je DPS uložila prigovore tamo gdje je našla nepravilnosti, poput odnošenja izbornog materijala sa biračkog mjesta, što je učinio član odbora iz Demokrata, ni u odluci DIK. 
Ostavite državne institucije da rade svoj posao i pripremajte se za ponavljanje izbora na pet biračkih mjesta 6. marta. Mi smo spremni za dobar rezultat.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član