DPS: Mandić da kaže prave razloge za kršenje zabrane

Pozivamo jednog od lidera Demokratskog fronta Andriju Mandića da saopšti crnogorskoj javnosti prave motive njegovog iznenadnog i nelegalnog boravka u Srbiji. Svima je jasno da verzija koju je saopštila njegova partija nema dodira sa realnošću. Ne postoji osoba koja bi povjerovala da je čovjek protiv kojeg se vodi više postupaka, u kojima je optužen za najteža djela protiv države, tek tako zalutao u magli i greškom prešao državnu granicu baš u društvu nekadašnjih članova ozloglašenog Sedmog bataljona?! 

Koja su to domaćinstva koja se obilaze u kasne sate sa osobama koje imaju više prijava za nelegalno držanje oružja i eksplozivnih naprava i kako je baš ovu grupu ljudu odabrao za svoju noćnu pograničnu ekskurziju?

Očekujemo na nadležne državne institucije do kraja ispitaju kako je to baš Andrija Mandić od svih putnika “zalutao” na teritoriju susjedne države. Novoj I DF-u bi najbolje bilo da ga više ne brane, jer je očigledan njihov pokušaj omalovažavanja i potcjenjivanja ukupne crnogorske javnosti i zdravorazumskog promišljanja građana.

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član