OO DPS Budva: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada

Kada se, kao u Budvi, udruže lažni magistar i lažni moralista, onda je potpuno očekivano da u tom aranžmanu građani budu prevareni. Posebno oni koji su pomogli da Demagozi sebi prigrabe privilegije i radna mjesta na kojima, već dvije godine udomljuju svoju rodbinu, kumove, prijatelje…

Svakog dana se neko od njihovih bivših partnera i saradnika oglasi i progovori ono što mi od početka tvrdimo: da ova stranka predstavlja grupu “karijerista i pokvarenjaka kojima je do proklamovanih ciljeva koliko do lanjskog snijega.” Kako je to danas sročio njihov nekadašnji partner, govorivši o lošem uticaju pojedinaca na njegovog bivšeg predsjednika, Abazovića.

Poznata je činjenica da Bečić i Krapović, nijesu prevarili samo svoje simpatizere, finansijere i podržavaoce, već i svoje koalicione partnere. Izigrali su predstavnike DF-a, izvarali nezavisnog odbornika, žrtvovali “poslednjeg mohikanca” iz rodnog SNP-a da bi iskoristili Crnogorsku kao bajpas za još koji dan života, odnosno vlasti, što je za njih jedno te isto.

U međuvremenu nijesu gubili vrijeme nego su vrijedno zloupotrebljavali opštinske institucije i preduzeća, uništili brend metropole turizma i ojadili kasu Turističke organizacije Budva, sumnjivo dijelili sredstva nevladinim organizacijama, netransparentno davali socijalnu pomoć pred izbore, zatrpali grad i obalu smećem, itd…

Zaista izgleda nevjerovatno spisak svega onoga što su uspjeli da zloupotrijebe i upropaste za nepune dvije godine. Sa druge strane, impozantan je spisak svega onoga što nijesu ispunili, a bila im je obaveza. Toliko je jalova i neznavena bila njihova vlast da nijesu uspjeli da realizuju čak nijedan razvojni projekat.

I dok se danas ljute ali javno ćute što ih bivši funkcioneri, koalicioni partneri  i članovi nazivaju pravim imenom, Krapović i Bečić u ilegali tješe jedan drugoga da im se odbor ne raspada. Nadaju se da nije istina da im se dio članstva raspituje kako da se oslobode balasta u vidu pripadnosti partiji koju čak i oni koji su im bili bliski nazivaju grupom besprizornih karijerista, intriganata i prevaranata.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član