OO DPS Budva: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče

Kada “dvojac bez kormilara” – lažnog magistra Bečića i lažnog moralistu Krapovića, dirnete u njihovo lažno poštenje podsjećajući ih na činjenice o kojima poslednjih dana bruji cijela Budva, oni momentalno počnu da bijesne:  Razumijemo paniku i histeriju na vašoj polupodmornici bez kompasa, ali ćete ipak morati da se priberete i vratite na temu. Vaše poslednje saopštenje potvrda je da ste zaista najveći intriganti i beskrupulozni mešetari na crnogorskoj političkoj sceni. Zato svi od vas bježe, shvatajući da tu nema ni politike, ni ideje, već samo praznog i vulgarnog vlastohleplja.

Na vašu žalost, pokušaj zamjene teza i plasiranje kleveta, neće vam pomoći da pobjegnete od odgovornosti. Moraćete kad-tad da date odgovore na pitanja koja vam postavljamo. Moraćete da položite građanima Budve račune za sve prevare koje ste napravili.

Dakle, uzalud pokušavate da promijenite temu time što pitate za rješenja i procedure koju su javne i transparentne, i na koje ste već više puta dobili odgovore – jasne i precizne, iz institucija. Zato i jeste u problemu iz kojeg nastaje panika. A već smo iz mnogobrojnih izbornih poraza vašeg lidera, naučili da kod njega panika ide sa histerijom. Uzalud liječite strah bukom, lažima i podmetanjima. To je psihologija kafane, koja je vama najbliža.

I na kraju, sve ono što ste kao vlast u protekle dvije godine uradili za grad je vidljivo golim okom i nije vrijedno pomena.

Sudeći po vašem saopštenju, izgleda da je Krapoviću jedino bilo bitno da u Opštinu Budva uđe na velika vrata, ali je sasvim izvjesno da će izaći na “mala”.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član