OO DPS Bar: Kolić ne ide na posao

Kada bi za razvoj Bara, DPS-u bili neophodni predlozi izvjesnog Dženana Kolića, iz partije koja je na poslednjim izborima u našem gradu osvojila par mandata, onda bi budućnost našeg grada bila upitna taman kao i odnos ovog Poslanika i njegove partije prema Državi i njenim institucijama. Jer kada se neko ko već dvije godine prima državnu platu ni za šta, usudi da bilo kome drži lekcije o bilo čemu, onda to samo govori o njemu samom, i u ovom slučaju o političkoj grupaciji iz koje dolazi.

Dakle, pretpostavljamo da je Poslanik Kolić, u svom beskrajnom slobodnom vremenu (za dvije godine nijednom nije došao na posao), imao vremena da uživa u svim ljepotama Virpazara ali i mnogih drugih krajeva naše lijepe Crne Gore. Vjerujemo takođe, da će u skladu sa tim dati svoj doprinos u Skupštini Crne Gore kada se bude raspravljalo o planu za Skadarsko jezero, čiji je centar upravo Virpazar. Neće valjda, poslanik Kolić, uskratiti svoju Državu za prave, iskrene doprinose? 

I na kraju, ostaje dilema šta uopšte znači saopštenje jednog pasiviziranog poslanika, čije obaveze, za razliku od privilegija, miruju. Mora da je zaista specifičan osjećaj komunicirati sa javnošću nekome ko sa poslodavcem komunicira jedino prvog u mjesecu, putem sms poruke.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član