OO DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Saopštenje koje su potpisale budvanske Demokrate, mogao je da napiše samo Aleksa Bečić. Jer takav spoj manjka vaspitanja, viška histerije i potpunog nedostatka duha, jedino je Aleksa mogao da objedini u jednom tekstu.

Nesporna je činjenica da ste zapomagali i mjesecima tražili način da raspalu koaliciju nekako održite, jer ste znali da će, baš onako kako su vam nagovijestili vaši koalicioni partneri, na vidjelo izaći sve vaše prevare i koruptivne radnje, počev od pokušaja da izvarate nezavisnog odbornika Džakovića, preko predizbornih i finansijskih malverzacija o kojima će tek biti riječi, do ideje o tome da čak i skratite mandat, samo kako bi prevarili DF i spriječili rotaciju na mjestu predsjednika Opštine u decembru. Mnogo htjeli, mnogo započeli…ali na kraju, kako to biva sa svima koji sebe precijene, od svih “hrabrih” ponuda kojima ste zasmijavali javnost, a kojima su se rugali vaši koalicioni partneri sa državnog nivoa, spadoste na to da na kraju molite i “ne pitate šta košta” podrška proklamovano građanskih stranaka za opstanak na vlasti.

Nakon snova sa predsjedničkih i lokalnih izbora iz kojih ste se probudili u košmaru, u paničnom strahu da se trend nastavlja i da ćete izgubiti i jedina uporišta jalove politike koju predstavljate, niste imali ama baš nimalo dostojanstva. Čak ste i tom istom lokalnom odboru, za koji je javna tajna da nije bio jedinstven na temu ulaska Crnogorske u koaliciju, uputili javno upozorenje u obliku “podrške Glavnog odbora partije”, kako bi ih disciplinovali i obavezali da postupe mešetarski.

Srećom po vas, to vama makar nije bilo teško. A što se tiče pravde i Alekse sa početka priče, samo on nek je ne spominje. Jer kad on izgovori riječ “pravda” prva asocijacija nam je njegov plagirani diplomski rad, neopisiva panika i histerija koju su on i njegovi pokazali tim povodom, kao i pravda  koja je nekako baš u njegovom slučaju bila spora, i “zastarjela”.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član