OO DPS Berane: Panika u redovima koalicije SNP – DF

Koliko je “Zdravo Berane” zabolio debakl koji je njihov nosilac liste doživio u emisiji “Živa istina”, najbolje svjedoči njihovo današnje saopštenje. Konfuzija u redovima pomenutog saopštenja je potvrda da se panika uvukla u ovu koaliciju SNP-a i DF-a, o čemu se posljednjih dana uveliko priča među građanima Berana. 

Nakon potpune nemoći da argumentovano odgovore na činjenice koje je budući predsjednik Opštine javno dokumentovao u TV duelu, pribjegli su njima svojstvenim metodama blaćenja i iznošenja neistina. Međutim, ovoga puta, građani će im u nedjelju saopštiti da dobro vide da Berane već četiri godine uništava lokalna vlast i da među njima nema sposobnih ljudi koji imaju viziju za razvoj Berana. 

Nema tog saopštenja kojim više mogu ubijediti građane Berana da im zaista žele dobro. Nagledali smo se u Beranama njihovih “rezultata” i njihove međusobne “saradnje”. (Ne)djela govore više od riječi. Biće još prilike za priču, i to javnu, a spremite se i za finalni debakl u nedjelju, četvrtog februara, jer smo potpuno sigurni da će vas građani Berana, ubjedljivom podrškom našoj listi, poslati u opoziciju gdje vam je oduvijek bilo mjesto.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član