OO DPS Herceg Novi: Sve veća panika u redovima Demagoga

Mimo svoje volje, građani Herceg Novog postali su pokrovitelji bezuspješnog pokušaja promocije Demagoga u jednom dnevnom listu. U tekstu u kojem se umjesto potpisa autora nalazi potpis “plaćeni prostor”, Demagozi su još jednom pokušali da speru istoriju i ubijede sami sebe da su za gotovo 250 dana upravljanja gradom umjesto ništa, uradili nešto.

Znaju svi da su Demagozi iskočili iz skuta SNP-a. Nisu oni nova, već prepakovana stara vlast koja je bestidno uništavala Herceg Novi tokom 15 godina vladavine. Da su se Demagozi zaista otrgli od SNP-a ne bi zajedno vršili vlast. Kada Demagozi kažu da u Herceg Novom “nije bilo političke trgovine” to znači da su sigurno iz velike ljubavi prema zajedničkim principima dali Novskoj listi svako traženo rukovodeće mjesto i zaposlili lica bez škole i radnog iskustva. Kada svom najvećem koalicionom partneru kažu da osjećaju “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” na pomen Demokratskog fronta, Demagozi to čine iz političkog poštovanja.

U nedostatku znanja, ideja i bez radnih navika, Demagozi ponavljaju obmane, nadajući se da će jednog dana postati istinite. Građani dobro pamte ko je ugovarao poslove oko gradnje kolektora, ko je ostavio dugove, ko je naplaćivao bespravne građevinske dozvole,… I samo će građani suditi o “najuspješnijem dočeku Nove godine”, “najboljoj najavi Praznika mimoze”, “najboljoj vlasti u poslednjih 20 godina”… 

Umjesto što “plaćaju prostor” pozivamo Demagoge da svaku temu koju žele pokrenu u Skupštini Herceg Novog. To je mjesto za ukrštanje argumenata i mi se radujemo tim sjednicama.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član