OO DPS Berane: Ne dozvolimo da porodica Tomkić napusti Berane

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane izražava žaljenje i zabrinutost zbog ponovnog napada na našeg sugrađanina Igora Tomkića, ovog puta na njegovu imovinu, što najoštrije osuđujemo, a ovaj čin smatramo nastavkom ranijih napada na ovog čovjeka.

I pored osude najšire crnogorske javnosti, svjedoci smo razočaravajuće situacije da se napad ponavlja sa izrazitom dozom drskosti, i zbog toga apelujemo na državne organe da pruže punu zaštitu ovoj porodici i njihovoj imovini, i da počinioce, koji se usuđuju da djelo ponove, najoštrije kazne. U ovom momentu to je naš najhitniji zahtjev.

Takođe tražimo da institucije čija je to nadležnost zaštite porodicu Tomkić i njihovu imovinu, te da hitno djeluju po pitanju njihove fizičke, materijalne i socijalne bezbjednosti.

Tražimo najodlučniju akciju, i ne želimo da dozvolimo da ova porodica napusti naš grad, već je potreba da svi zajedno doprinesemo da porodica Tomkić svoj porodični život nastavi sa nama u Beranama.

Dokažimo time da niko nema pravo da remeti suživot u Beranama i Crnoj Gori.

Osude koje su stizale danas i ovih dana iz Berana pokazuju da u ovom gradu nema i neće biti mjesta za one koji po svaku cijenu žele da narušavaju mir i bezbjednost bilo kog građanina.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član