SM DPS Budva: Demagozi u problemu

Da je njihova krilatica “Pobjede, a ne podjele”, samo mrtvo slovo na papiru, odavno je poznato svima nama.

Naravno da odustajanje od svog predizbornog slogana dovodi do gubitka podrške građana, samim tim i do problema u redovima “Demagoga” jer prava krilatica Demokrata jeste “PODJELE”.

Sa vremenske distance od dvije godine, njihova obećanja o depolitizaciji i  racionalizaciji rukovodećih mjesta, kao i kompletne lokalne samouprave, zaista djeluje tragikomično. Osim što je partijska pripadnost glavna vrijednost i ključni argument u zapošljavanju, a takođe i u otpuštanju politički nepodobnih, sve što ide kontra te vrijednosti, Demokrate u Budvi shvataju vrlo lično, pa makar se radilo o njihovim koalicionim partnerima.

Princip partijskog zapošljavanja i kadriranja mora biti isti za sve, bez obzira na kvalitet. Tome u posljednje vrjeme govori i njihov “bojkot” novog predsjednka Opštine, koji je uvidio da su njihova kadrovska rješenja tanka za vođenje grada kakav je Budva i pokušao da stavi kvalitet ispred partijske knjižice, a upravo to Demokrate ne praštaju.

Međutim, moramo razumjeti njihove frustracije, jer za nešto duže od dvije godine nijesu uspjeli da naprave ozbiljan mladi kadar, pa čak ni sa svojim zvijezdama iz okolnih gradova, koje su zdušno uhljebili u Budvi, nijesu imali previše sreće.

Kada na sve ovo dodamo, previranja za vlast unutar opštinskog odbora “Demagoga”, postaje jasno da ovim neukusnim političkim performansima uzaludno pokušavaju da održe politički puls, mada im to teško polazi  za rukom.

Savjet mladih DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član