Klub poslanika DPS: Abazovićeva banalna predizborna predstava, biće mu u nedjelju jasno koliko je minorna njegova politička težina

Abazović, akter raznih skandala i kriminalnih afera, uhvaćen na djelu u posljednjoj – švercu zaplijenjenih cigareta, štetu je danas pokušao da sanira jeftinim performansom podnošenja krivičnih prijava, i to dan pred početak izborne tišine.

U maniru očajnika, ovom današnjom populističkom predstavom pokušao je od građana iznuditi bar jedan mali jeftini politički poen, a u svojim stranačkim redovima, barem donekle podići moral kod članova koji su zapanjeni saznanjima o nepočinstvima svog predsjednika i njegovog uskog okruženja.

Da sve bude baš banalno, onako kako je u svakom Abazovićevom nastupu, danas je pored njega stajao Zoran Miljanić, prvak korupcionaške afere “televizor 55 inča”, isti onaj koji je samo prije nekoliko nedjelja statirao u predstavi lažnog paljenja zaplijenjenih cigareta. Sa druge strane glavnog glumca stajao je Ivo Šoć, koji je prije mjesec dana, u pauzi predizborne američke ekskurzije – gdje je ova vesela družina tokom svog provoda potrošila preko sto hiljada eura – “podučavao” Predsjednika države Ustavu i tvrdio kako treba da da mandate Lekiću iako ovaj nije imao podršku većine poslanika. Samo je u predstavi falio još Rade Milošević, da i on zamahne “rukom pravde”.

Ova današnja zloupotreba funkcije i pokušaj da se pod autoritetom državnih organa, sprovodi predizborna kampanja, je očajnički potez osobe koja je odavno izgubila moralni i politički kompas, a očigledno i dodir sa realnošću. Za dva dana, na izborima, doživjeće otrježnjenje i shvatiti koliko je zaista minorna njegova politička težina.

Klub poslanika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član