DPS Bijelo Polje: Naši oponenti spremi na sve, stvaraju alibi za svoj debakl, nadležni da zaštite izborni legitimitet

Senzacionalističke objave falsifikovanog “ekskluzivnog” materijala od prije 10 godina, samo su potvrda naših saznanja da bi tokom izbornog dana moglo doći do napada na naše izborne štabove sa ciljem manipulisanja i sporenja izbornog rezultata, a od strane naših političkih oponenata. Očigledno da je naša politička konkurencija svjesna da ih u Bijelom Polju čeka još jedan izborni debakl i nikad ubjedljivija pobjeda naše državotvorne koalicije, i 23. oktobra i na skorašnjim parlamentarilnim izborima.

Tako nam u cilju pravdanja izbornog neuspjeha ali i svom paničnom strahu od izvjesnog poraza, putem svoje propagandne mašinerije najavljuju da su spremni i na vršenje radnji inkriminisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore.

To nije ništa drugo do ustaljeni manir podrivanja pravnog poretka, koji doživljava svoju materijalizaciju i kroz najavu nezakonitih radnji, koje su priprema blijedog alibija za fijasko koji ih očekuje.

Stoga, pozivamo nadležne organe da zaštite legalitet izbornog procesa, temeljne ustavne demokratske principe i bezbjednost nosilaca aktivnog i pasivnog biračkog prava

Poučeni iskustvom koje imamo sa političkim oponentima u pogledu protivpravnih radnji oličenih u povredi Ustava, kroz povredu prava nepovredivosti stana, ugrožavanja građanskih prava, ali i povrede drugih imperativnih propisa koji garantuju bezbjednost građana, zahtijevamo provjeru ovih medijskih navoda i pružanje neophodne zaštite.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član