Bogdanović: Upozoravamo nadležne da naši oponenti spremaju niz opstrukcija izbornog procesa

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je večeras da je na osnovu svih informacija kojima u toj partiji raspolažu, a čiji su dio juče predočili javnosti, jasno da dio njihovih političkih oponenata planira da u nedjelju izazove incidente i opstruira izborni proces tokom izbornog dana.

“Od plasiranja dezinformacija, sve do najotvorenijih vidova pritiska na birače, u planu je čitav niz ozbiljnih zloupotreba i otvorenog narušavanja samog izbornog procesa”, rekao je Bogdanović.

Upravo težeći demokratskim i fer izborima, on je kazao da su dužni da još jednom upozore javnost na ta saznanja.

“Ne bi to bio prvi put da naši oponenti pribjegavaju tome, no postoje jasne naznake da će ovog puta pokušaji opstrukcija biti najradikalniji i da neće biti birana sredstva, a sve u cilju što većeg narušavanja ustavnog i demokratskog prava građana da biraju. Iz tog razloga, još jednom apelujemo na sve nadležne organe da ova upozorenja dožive ozbiljno i da preduzmu sve kako bi osujetili plan pojedinih političkih subjekata da u nedjelju, naročito u Glavnom gradu, izborni dan i noć proteknu uz incidente. U slučaju da se ogluše o ova upozorenja, smatraćemo upravo njih najodgovornijima za svaki pojedinačni slučaj izazivanja nestabilnosti tokom izbornog dana”, proučio je generalni sekretar DPS-a.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član