Klub odbornika DPS Bar: Nezainteresovanost za pitanja Bara pravdaju saopštenjima, umjesto prisustvom sjednicama Skupštine opštine

Opozicioni odbornici Demokrata i njihovih koalicionih drugova ponovo su barskoj javnosti pokazali svoju neodgovornost izbjegavanjem da prisustvuju sjednici Skupštine opštine grada, za šta su iz njihovi birači izabrali. Umjesto toga, kriju se po hodnicima zgrade Opštine jer ne mogu da obuzdaju svoju radoznalost, da bi prisluškivali – ali ne govore javnosti istinu, da je njihovo neprisustvo sjednici odraz prisluškivanja centrale partije, i da po nalogu Bečića, Milačića i Abazovića, željnih ulice i vanistitucionalnog djelovanja, slušaju Podgoricu koja im nalaže da sjednice eskiviraju, pošto njihovo prisustvo i onako nema nikakvog značaja ni uticaja.

Ovakvim djelovanjem oni pokazuju ko su i šta su, i da o pitanjima važnim za Bar ni ne razmišljaju. Njih ne zanima kako će biti postavljeni rad i organizacija javnih preduzeća “Komunale djelatnosti”, “Vodovod i kanalizacija” i “Kulturni centar”. Njih nije briga kakav će biti Plan privremenih objekata u Baru, pa će se onda u sred ljetnje sezone javiti nekim “performansom”, da kažu ono što su trebali kad se odžavala sjednica i usvajala odluka. Njihove glave nisu u Baru, i zbog toga je za njih rasprava o ovim odlukama beznačajna i nepotrebna za prisustvo i učešće. Njihove glave su u Herceg Novom, gdje planiraju da prošetaju za vikend, a onda da se provozaju i do Podgorice. Za razliku od Herceg Novog, u Podgorici su im se već interesi mimoilaze. U oba slučaja imaju direktivu da prikažu kako okupljaju veliki broj “građana” a zapravo će činiti dekor, kao i ostali aktivisti koje iz drugih gradova lider Demagoga, sa dva priključena ispod cenzusa, vuče po Crnoj Gori. Jedino što će Demokrate u Podgorici morati da se nadmeću sa DF-om za prevlast nad protestima, gdje moraju da zauzmu dobre startne pozicije za preuzmanje vođstva protesta od minorne grupe takozvanih građanskih politikanata.

Ova družina odbornika opozicije živi u svijetu u kome neozbiljnim kampanjama i nerealnim obećanjima dobiju nešto podrške birača, a onda sjednicama Skupštine opštine ne prisustvuju, nego umjesto toga šalju prazna saopštenja uoči i nakon sjednica, u pokušaju da opravdaju sebe i svoje nadoknade, koje redovno znaju da uzmu. 
Izbjegavanjem rada Skupštine opštine, ovih četvoro odbornika pokazuje potpunu neozbiljnost, čime, neće uspjeti da prevare javnost Bara.

Klub odbornika DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član