Održana sjednica OO Ženske alijanse Demokratske partije socijalista Cetinja

Na Cetinju je sinoć održana sjednica Opštinskog odbora Ženske alijanse Demokratske partije socijalista (ŽAD). Sjednici, koju je vodila predsjednica ŽAD-a Cetinja i poslanica u Skupštini Crne Gore Ana Nikolić, uz članice te asocijacije,  prisustvovali su i predsjednica ŽAD DPS Crne Gore i članica Predsjedništva DPS Crne Gore Daliborka Pejović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, izvršni sekretar OO DPS Cetinje i poslanik u Skupštini Crne Gore Momčilo Martinović i predsjednica Opštine Danilovgrad i predsjednica OO DPS Danilovgrad Zorica Kovačević.

Na sjednici je razmatrana realizacija izbornog programa DPS Cetinje, te aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Kašćelan detaljnije je informisao članice ŽAD sa proteklim i predstojećim aktivnostima lokalne uprave, dajući akcenat u narednom periodu na razvojnu komponentu grada kroz realizaciju Zakona o Prijestonici kao i daljoj fiskalnoj konsolidaciji.

Uslijedilo je obraćanje predsjednice ŽAD Crne Gore Daliborke Pejović, sa snažnom porukom da su žene Demokratske partije socijalista i njihov aktivizam, neiscrpna snaga i pokretač u radu naše parije, a zatim i izvršnog sekretara cetinjskog odbora DPS Momčila Martinovića, koji je istakao potrebu za sinergijom svih struktura u  cilju realizacije izbornog programa Demokratske partije socijalista.

Tokom sjednice, prisutne je pozdravila i predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, čije je obraćanje, na temu pozitivnih iskustava u radu sa gradjanima Danilovgrada,  izazvalo posebnu pažnju.

Tokom dvočasovne rasprave, pružena je podrška dosadašnjim i budućim aktivnostima lokalne uprave, odnosno mjerama usmjerenim u cilju realizacije izbornog programa Demokratske partije socijalista  na Cetinju.

Takodje, OO ŽAD Cetinje jednoglasno je podržao politiku Demokratske partije socijalista Crne Gore, predvođenu predsjednikom Milom Đukanovićem, te svim nastojanjima koja se odnose na očuvanje trenda stabilnosti, razvoja i tekovina nezavisnosti Crne Gore.

OO ŽAD Cetinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član