Đukanoviću čestitke uputili predsjednici partija iz regiona Rasim Ljajić, Nermin Nikšić, Aleksandar Tomov, Bartolomeu Konstantin Savoj

Povodom pobjede na predsjedničkim izborima u prvom krugu, predsjedniku Milu Đukanoviću čestitke su uputili predsjednik SDP Srbije Rasim Ljajić, predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik Socijaldemokrata Bugarske Aleksandar Tomov i predsjednik partije Savez reda i zakona Rumunije Bartolomeu Konstantin Savoj.

Predsjednik SDP Srbije Rasim Ljajić, uz srdačne čestitke, izrazio je uvjerenje da će na odgovornoj dužnosti predsjednika države Milo Đukanović uspješno raditi za sveukupan napredak Crne Gore i za dobrobit svih njenih građana.

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao je na uspješnoj realizaciji izbornih aktivnosti i velikom uspjehu koji karakteriše istrajnost i zalaganje Demokratske partije socijalista, što potvrđuje ubjedljiva pobjeda na predsjedničkim izborima.

Nikšić je, ističući značaj Crne Gore kao prvog i bitnog susjeda, izrazio nadu da će ovaj izborni rezultat i legitimitet omogućiti da Crna Gora nastavi da jača u svim segmentima i još snažnije se integriše u evropske i evroatlantske strukture.

Predsjednik Socijaldemokrata Bugarske Aleksandar Tomov je, čestitajući uspjeh na predsjedničkim izborima, istakao da je to najbolja potvrda prosperiteta i političke stabilnosti Crne Gore i nadu da će izbor Đukanovića za predsjednika doprinjeti unapređenju odnosa Crne Gore i Bugarske.

Predsjednik novoformirane partije Savez reda i zakona Rumunije, Bartolomeu Konstantin Savoj uputio je najbolje želje za uspjeh u predsjedničkom mandatu Milu Đukanoviću, ističući uvjerenje da će za Crnu Goru i njene građane to biti period novog i većeg napretka.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član