Predsjedniku Đukanoviću čestitala udruženja iz Regiona

Povodom pobjede na predsjedničkim izborima, predsjedniku Milu Đukanoviću čestitali su predsjednik Bošnjačkog Nacionalnog vijeća Sulejman Ugljanin i predsjednik Hrvatskog kuturnog društva „Napredak“ Franjo Topić.

Predsjednik Bošnjačkog Nacionalnog vijeća Sulejman Ugljanin je uz najsrdačnije čestitke, akcentirajući značaj Đukanovića za bošnjački narod u Crnoj Gori, izrazio zadovoljstvo da su izbori protekli u miru i demokratskoj atmosferi u kojoj su građani imali mogućnost da slobodno izraze svoju izbornu volju. U tom pravcu, izrazio je i očekivanje da će pod vođstvom Đukanovića Crna Gora nastaviti evropske integracije, učvrstiti vladavinu prava, pravnu sigurnost i ravnomjeran ekonomski razvoj, što je od posebnog značaja i za bošnjački narod u Crnoj Gori.

Predsjednik Hrvatskog kuturnog društva „Napredak“ Franjo Topić istakao je u svojoj čestitki da ubjedljiva pobjeda predstavlja najbolju potvrdu koliko građani cijene sve što je Đukanović do sada uradio za Crnu Goru i njen suverenitet, kao i za manjinske narode, koji su mu na izborima iskazali veliko povjerenje.

Topić je naglasio da je od posebnog značaja za HKD „Napredak“ očuvanje identiteta i u tom pravcu zahvalio na podršci i razumijevanju koje u Kotoru uživa predstavništvo ove organizacije.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član