Đukanović: Sačuvali smo stabilnost, spremni smo za novu fazu razvoja

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović posjetio je danas Opštinski  odbor DPS Danilovgrad u sklopu predizborne kampanje za predstojeće Parlamentarne izbore. Na sastanku su učestvovali  član Predsjedništva i koordinator za Danilovgrad Vlastimir Golubović, predsjednik opštinskog odbora Vukota Stanišić i predsjednica opštine Zorica Kovačević kao i kandidati za poslanike Milorad Vuletić i Dragica Sekulić.

Predsjednik Đukanović je istakao da predstojeći izbori ponovo  imaju karakter istorijskih, jer na njima još jednom branimo ono što smo stvarali. A ostvarili smo san naših predaka – sačuvali mir, obnovili državu i vratili joj i ekonomsko dostojanstvo. Ova ostvarenja su bila moguća zahvaljujući tome što smo imali viziju, i što je Demokratska partija socijalista imala kapacitet da tu viziju i ostvari.

Predsjednik je dodao da smo prešli više od pola puta, ali da su sada pred nama novi izazovi – još snažniji i dinamičniji ekonomski razvoj. Cilj Demokratske partije socijalista je evropski kvalitet života svakog građanina. Za ostvarenje tog cilja potrebno nam je još vremena, ali ono što je izvjesno jeste da smo na dobrom putu i da ubrzano sustižemo zaostatak za savremenim evropskim državama.

DPS ima ostvarene rezultate koji nam daju za pravo da tražimo povjerenje da vodimo državu ka novim ekonomskim uspjesima, rekao je Đukanović.

On  je kazao da je optimista u pogledu izbornog rezultata u Danilovgradu, a optimizam temelji i  na dobrom radu lokalne uprave, kao i Opštinskog odbora.

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član