Marković: Pobijedićemo jer branimo demokratske vrijednosti na svakoj stopi Crne Gore

Nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“ Duško Marković učestvovao je sinoć na političkom skupu Demokratske partije socijalista u Zagoriču. Prisutni su bili i predsjednik Odbora Glavnog grada Časlav Vešović, gradonačelnik Ivan Vuković i član predsjedništva Vlastimir Golubović.

Nosilac liste Marković kazao je da će ovog 30. avgusta Demokratska partija socijalista pobijediti ubjedljivije nego ikada – između ostalog i zbog toga što smo svaki dan u ovom mandatu proveli radno i stvarajući, zajedno sa našim građanima:

,,Pobijedićemo jer branimo demokratske vrijednosti na svakoj stopi Crne Gore: našu multikulturalnu i multivjersku tradiciju, i naše pravo da živimo slobodno i u slozi.”

Govoreći o aktuelnom pitanju vezanom za usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnom položaju vjerskih zajednica Marković je kazao da Demokratska partija socijalista nikada, nijednog građanina, nijednog svog člana nije pitala u koju Crkvu ide i kojem Bogu se moli:

,,Mi poštujemo i Crkvu i vjernike. U Crnoj Gori ima mjesta za sve, i tako će ostati dok je ove politike, i dok je ovakve Crne Gore.

Marković je istakao da će Demokratska partija socijalista biti ubjedljivo pobjednik predstojećih izbora, te da Vlada koju ćemo formirati neće imati nikakva ograničenja u radu za dobrobit naših građana.

Nosilac je dodao da će sva otvorena pitanja biti na stolu od prvog do poslednjeg dana mandata naredne Vlade, što znači i razvoj i prosperitet odnosno bolji život svakog pojedinca i svake porodice.

,,Nijesmo i nećemo šteđeti na razvoju i boljim uslovima života – posebno na selu i poljoprivredi, i u individualnim preduzetničkim inicijativama.

Uz tako stvorenu novu vrijednost, porašće i plate, i penzije, i socijalna davanja. Ovo nije obećanje, nego naša politika koja se već ostvaruje!”

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član