Stanovčić: Izgradnja NTC, ekološke luke Risan i nova strategija Luke Kotor – uslovi za održiv i odgovoran turizam

Kotor je zbog spoja prirodnih ljepota, stvaralačkog duha čovjeka kroz vjekove, izuzetan za privlačenje velikog broja turista svake godine, a daljom održivom valorizacijom njegovih prirodnih resursa doći će se do jedinstvene turističke ponude, od koje će korist imati i Kotorani i njhovi gosti, kazala je Tatjana Stanovčić, kandidatkinja za odbornicu liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“.

„Izgradnjom modernog Nautičkog turističkog centra, ekološke luke Risan sa marinom, novom poslovnom strategijom Luke Kotor, obezbijedićemo uslove za razvoj održivog i odgovornog turizma, koji će u konačnom proizvesti veće koristi lokalnom stanovništvu i posjetiocima. U razvoju nautičkog turizma vidimo šansu da, prije svega, napravimo balanse između ekološke potrebe za očuvanjem postojećih prirodnih resursa u našem gradu, kao i naših težnji za ekonomskim razvojem Kotora“, istakla je Stanovčić i dodala:

„U narednom periodu planiramo da turizam postavimo u funkciju očuvanja prirodne i kulturne baštine našeg grada i da ga valorizujemo na način da postane proizvod. Iskorakom od masovnog turizma ka kreiranju novih turističkih ponuda, obezbijedićemo bolje uslove koji će ovu ključnu privrednu granu učiniti unosnom za Kotorane. Naša težnja je da Kotor učinimo udobnim i sadržajnim gradom, kako za građane, tako i za turiste“.

Tatjana Stanovčić, kandidatkinja za odbornicu liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ i predsjednica Opštinskog odbora DPS Kotor 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član