DPS: URA se novom serijom laži pravda zbog poraza

Dritan Abazović, čija partija i 10 dana nakon lokalnih izbora luta od „veličanstvenog uspjeha“ do „nepriznavanja rezultata“, i dalje traži alibi za još jedne izgubljene izbore u nizu. Po ustaljenoj matrici, novom serijom laži pokušava se naći opravdanje za sve marifetluke kojima su se bavili što tokom kampanje, što na sam dan izbora. 

Jedini kriminalci koji su u nedjelju pokušali da okupiraju gradove u kojima su održavani izbori, bili su oni koje su sa sobom iz Podgorice i Budve dovele Demokrate i URA. Očigledno poučeni od strane predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića i predsjednika GP URA Dritana Abazovića, koji se vide na brojnim snimcima na Cetinju u pratnji upravo tih ljudi, okupljali su se u grupama, provocirali građane i naše aktiviste, snimali ih telefonima, izazivali sukobe, a kako je obavezno u grupici kriminalaca bio i po jedan kandidat za odbornika ili poslanik ove dvije partije, to su medijski pokušavali da predstave kao napad na njih. Bukvalno su upadali građanima u dvorišta kuća i zgrada i nijesu im dozvoljavali da izađu na glasanje, što je na kraju rezultiralo značajno manjom izlaznošću između 18 i 20 sati. I pored svega toga, nijesu se ni primakli dobrom rezultatu. 

 Zastrašivanja, prijetnje upućene prije svega građanima, a potom i našim aktivistima i funkcionerima, koji su čak prebijani i bejzbol palicama, očigledno postaju praksa ovih političkih subjekata. Uzalud sva dreka i vika nakon poraza koji su pretrpjeli, uzalaud i besprizorni pritisci koji se nastavljaju preko njima bliskih medija. Podnijete su desetine krivičnih prijava protiv ljudi koji su u ime Demokrata i URE pokušali da zlostavljaju građane 26. oktobra, a preduzećemo i niz drugih aktivnosti kako bi što prije došlo do rasvjetljvanja svih ovih događaja i kako bi bila zasutavljena praksa nasilničkog ponašanja tokom kampanje i na sam dan bilo kojih izbora.

Sve podmetačine kojima su se služile ove „partije na kvadrat“, razotkrivene su veoma brzo i građani su im pokazali što misle o njima. Naredna godina će im pokazati da DPS još spremnije dočekuje nove izborne izazove, a sigurni smo da su državne institucije spremne da obezbijede sigurnost svim građanima Crne Gore, što su do sad bezbroj puta dokazale.
 
Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član