SM DPS Pljevlja: Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi

Savjet Mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja je  04. decembra 2017. godine  održao  sastanak na kojem su članovi Savjeta mladih imali priliku da se upoznaju sa metodologijom izrade biznis plana, a sve sa ciljem jačanja svijesti o razvoju preduzetništva i pokretanja sopstvenog biznisa. Sastanku je prisustvovalo preko 100 članova Savjeta mladih. 

“Predstavljena je  mogućnost za sticanja  iskustva za upravljanje sopstvenim preduzećem kroz neophodne obuke mentorstva i osposobljavanja . Svi zainteresovani članovi mogu da se prijave i dobiju potrebne informacije, smjernice i pomoć za dalje djelovanje”– kazali su iz SM OO DPS Pljevlja.

Na sastanku je, takođe, izraženo zadovoljstvo ostvarenim rezultatima Demokratske partije socijalista na nedavno održanim izborima  u četiri opštine i istakanuto da ove  pobjede predstavljaju potvrdu uspješnosti politike koju sprovodi  Demokratska  partija socijalista. Pokušaj da se, po ko zna koji put, protivpravnim metodama dodje do osvajanja vlasti nije uspio, sto je uvod u novu epizodu autodestrukcije opozicione političke scene. Pobjede u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima biće uvertira u još ubjedljiviju pobjedu naše partije na izborima koji nas očekuju 2018.godine.  Još jednom će se pokazati da se samo odgovornim i predanim radom , sa mjerljivim rezultatima  prema onomo što su interesi Države i lokalnih samouprava , može doći u priliku da, i dalje, kao najjači politički subjekat Demokratska partija socijalista,  bude ključni nosilac društveno političke odgovornosti.

Članovi Savjeta mladih  OO DPS Pljevlja izrazili su veliko zadovoljstvo radom lokalne samouprave koja pokazuje senzibilitet prema problemima mladih ljudi. Zbog toga su sigurni da će gradjani Pljevalja, i ovaj put, apsolutno povjerenje ukazati DPS-u  na nastupajućim predsjedničkim i lokalnim izborima.
 
SM OO DPS Pljevlja Informativna služba 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član