OO DPS Plužine: Očistite ulice i odblokirajte nam grad

Snijeg u Plužinama je napadao skoro pola metra, dok su seoska domaćinstva zatrpana pod sniježnim nametima skoro od metar snijega. Sela Goransko, Brezna, Borkovići i Boričje samo su neka kojima je neophodna pomoć gradske uprave, da bi lokalno stanovništvo moglo normalno funkcionisati.

Uporno već dva dana u raznim glasilima građani Plužina apeluju na sva zvona da im se ukaže već zaostala pomoć oko čiščenja puteva, dok zvaničnici iz Opštine Plužine ćute ne reagujući na pomoć koja se traži od njih. SNP kao vladajuća partija u ovoj opštini vjerovatno ima preča posla i bavi se „visokom politikom“a ne problemima onih koji su ih glasali.

Vrijedan pažnje i krajnje indikativan podatak je da tendere za poslove održavanja i čišćenja puteva u Opštini, godinama dobijaju firme i fizička lica blisko povezana sa lokalnom upravom.  I sve se to radi u veoma netransparentnim postupcima, pa se tako na sajtu lokalne uprave mogu  naći samo ugovori iz 2014,2013 i 2012g.

Apelujemo na lokalnu vlast da reaguje na vrijeme i puteve napravi prohodnim. Dozovite se pameti i nemojte da vam „naknadna pamet“ dođe kada bude kasno, kad vas je već snijeg u decembru –iznenadio.
 
Opštinski odbor DPS-a Plužine

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član