DPS Nikšić: Kovačevićevi prioriteti nijesu razvojni projekti već destabilizacija građanske Crne Gore

Da smo bili u pravu kada smo nedavno ustvrdili da je kabinet predsjednika Opštine Nikšić postao regrutni centar dobrovoljaca za najprljavije akcije u korist velikosrpskog nacionalizma, pokazala je i fotografija ispred Cetinjskog manastira tzv. “nikšićkih kobri”, koji su dio Kovačevićeve ekipe, a borave u Manastiru kao paravojna formacija.

Na snimku su Nikšićanima dobro poznata lica, aktivisti Demokratskog fronta sa podebelim policijskim dosijeima, obučeni i spremni za izazivanje nereda svih vrsta, a u međuvremenu uhljebljenih u Elektroprivredu Crne Gore.

Sada je svima nedvosmisleno jasno, da su Kovačeviću prioritet u radu, ne razvojni projekti grada pod Trebjesom, nego poslovi u interesu i zarad velikosrpskog nacionalizma i četničke ideologije, kojoj se isti divi od malih nogu. Sada kroz politiku koju reprezentuje pokušava oživjeti duh vremena u kom su bitisali njegovi idoli Čiča Draža, Đurišić i drugi.

Kovačević 5. septembar vidi kao momenat za obračun sa svim građanima Crne Gore, koji ne pristaju na posrbljavanje, koji dižu  glas protiv falsifikovanja istorije i krađe budućnosti Crnoj Gori, kao građanskoj, sekularnoj državi. Zato on i njegove horde kreću u ofanzivu, unaprijed svjesni da i ovu bitku gube, kao i svaku onu u kojoj su jurišali na slobodnu i proevropsku Crnu Goru.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član