DPS Kotor: Saopštenje povodom konstantnih prekida u napajanju električnom energijom u Morinju i Kostanjici

Mještani Mornja i Kostanjice duže od mjesec dana suočavaju se sa veoma lošim napajanjem električnom energijom tj. sa stalnim prekidima u napajanju. Napomenućemo da je još 2019. godine SO Kotor donijela odluku o postavljanju nove trafostanice, da bi se posao realizovao tek 2022. godine od strane CEDIS-a.

Mještani Morinja i Kostanjice su bili ubijeđeni da će ovu Novu godinu dočekati sa jednim problemom manje, ali očigledno je svima jasno da su se prevarili. Od 10. decembra konstantno ih prate “ispadi iz mreže”, navodna “isključenja zbog radova na mreži”, ali je osnovana i sumnja da su radovi loše izvedeni prilikom montaže trafostanice DTS Morinj II- Kobilje.
Najavljivala je trenutna vlast to veliko ulaganje u ovaj dio grada, ali umjesto poboljšanja kvaliteta života dobili su samo to da se svaki dan pitaju kada će ostati u mraku.

Nadamo se da ovaj kvar neće biti opravdanje da se u gore pomenuto preduzeće zaposli bar još 20 ljudi jer i ovako ne znaju koliko ih je, a sudeći po trajanju otklanjanja kvara očigledno je da im fali stručnog kadra.

Ovim putem apelujemo na lokalnu vlast da se uključe u trajno rješavanje ovog problema, kao i preduzeće CEDIS da pomognu mještanima Morinja i Kostanjice. Takođe nas interesuje da li trafostanica ima garanciju, te što će biti kad prođe garantni rok ako je do sad ovakvo traljavo radila?

U nadi da ćemo razgrnuti mrak,

Srdačno pozdravljamo CEDIS i kotorsku vlast.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član