DPS Herceg Novi: Politička vizija ili adrenalin?

Vjerovatno ostrašćen prisustvom velikog broja ljudi na protestnom skupu za očuvanje bolnice Meljine, gospodin Katić rekao je sljedeće (početak citata): „Ovo je najstarija bolnica ove države, prošla je Mletačku Republiku, Austrougarsku, prošla je Kraljevinu Jugoslaviju, SFR Jugoslaviju i mnoge druge države a proći će i ovu državu“.(kraj citata)

Iskreno ne želeći da politizujemo protest, što smo i dogovorili na kolegijumu predsjednika Skupštine opštine, nijesmo željeli reagovati ranije, očekujući javno izvinjenje predsjednika Opštine građanima Herceg Novoga i Crne Gore.

Gospodinu Katiću želimo da na skupovima svoje partije okupi ovoliki broj ljudi, u što iskreno sumnjamo, pa slobodno neka svojim pratiocima plasira lične političke vizije.

Na kraju, i dalje želimo vjerovati da je ovakva izjava proizvod adrenalina pa pozivamo predsjednika Opštine da se izvini građanima Herceg Novoga i Crne Gore što uostalom očekujemo i od partije koju Katić predstavlja. Takođe ovim putem gospodinu Katiću i njegovoj partiji poručujemo da je vječna Crna Gora i Herceg Novi u njoj.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član