Koalicija DPS, SD, SDP, LP uputila pozive za dogovor oko postizborne saradnje

Koalicija DPS, SD, SDP, LP “Prava stvar – Za Tivat svih nas”, koja je, sa 12 osvojenih mandata pobjednička lista na lokalnim izborima u Tivtu, uputila je pozive na razgovore i dogovore o postizbornoj saradnji.

Sa ciljem da Tivat dobije stabilnu vlast, funkcionalnu lokalnu samoupravu i stručnu i operativnu lokalnu upravu, poziv smo uputili i razgovarali sa Hrvatskom građanskom inicijativom.ž

Naš stav da pozovemo liste koje dijele vrijednosti građanskog društva i bliske izborne programe rezultirao je pozivom na saradnju i razgovorom sa Bokeškim forumom.

Zvaničan poziv uputili smo i Krtoljskoj listi, smatrajući ovu listu osvježenjem na političkoj sceni Tivta i listom sa vizijom i ciljevima koji su bliski našem zajedničkom cilju, a to je Tivat svih nas, Tivat po mjeri svih njenih građana,Tivat sa razvojnim potencijalom koji je neophodno realizovati na način i po principima održivog razvoja.

Koristimo priliku da uputimo otvoreni poziv onim političkim subjektima, koji su učesnici izbora u Tivtu a u našoj inicijativi prepoznaju širinu političkog pristupa, mogućnost da učešćem u njoj doprinesu stabilnosti i potrebi budućeg političkog djelovanja i neophodnog kompromisnog pristupa u cilju omogućavanja uspješnog razvoja našeg grada.

Ono što poručujemo svim građankama i građanima Tivta je da na tom putu ka dogovoru i saradnji koalicija DPS, SD, SDP, LP, na čelu sa nositeljkom naše liste, nijednog trenutka funkcije u lokalnoj samoupravi ne stavlja na listu svojih prioriteta, već naprotiv, nudi potencijalnim koalicionim partnerima mogućnost da kroz prihvatanje istih pokažu i u narednom četvorogodišnjem mandatu dokažu svoju političku odgovornost i ozbiljnost kao i sposobnost upravljanja gradom.

Koalicija DPS, SD, SDP, LP kao najjača lista lokalnih izbora, biće pokretač, snažna podrška i pouzdan partner uspješnog zajedničkog razvoja Tivta.

Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član