DPS Šavnik: Uprkos skaradnom djelovanju DF-a, naša lista postigla rezultat koji je bolji od naših oponenata

Nakon još jednog izbornog dana, teškog za demokratiju u Crnoj Gori, koji je obilovao incidentima, primjenom fizičke sile od strane članova biračkih odbora iz redova DF-a prema glasačima, izborna lista “Prava stvar, Koalicija Nastavljamo domaćinski za Šavnik” na biračko mjesto Bijela postigla je sjajan rezultat koji je bolji od naših političkih oponenata.

Upravo ovakav rezultat pokazatelj je da su građanke i građani Šavnika ostali imuni na brojne pritiske vinovnika pravnog nasilja i brojnih krivičnih djela koji su na preostala dva biračka mjesta u besprizornim scenama bezumlja ponovo spriječili održavanje glasanja.

Ovim putem svim sugrađanima čestitamo na trpeljivosti koju su još jednom iskazali u ovim teškim momentima po naš kraj kada skaradnim djelovanjem predstavnici DF-a besprizorno suspenduju zakon i siluju demokratiju.

Ipak želimo da izrazimo uvjerenje da će na kraju ovog i ovakvog izbornog procesa pobijediti razum, pristojnost i elementarna kultura čime će se omogućiti dalji nastavak domaćinskog razvoja našeg Šavnika.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član