DPS Bar: Mladi DPS-a u Baru nosioci pobjede na predstojećim lokalnim izborima

Mladi DPS-a na održanom sastanku pokazali su spremnost za ostvarivanje još jedne ubjedljive pobjede u Baru.

Mlade političke snage naše partije, nedvosmisleno su ubijeđene u pobjednički rezultat na predstojećim lokalnim izborima, na osnovu rezultata tima naše partije koje svakodnevno bilježi u Baru.

Još jednom se pokazalo da imamo najbolje mlade kadrove, koji će nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost i kroz vršenje javnih funkcija dati dodatan doprinos razvoju našeg grada koji je naročito intenziviran u protekle četiri godine.

Mladi Bara mogu biti ponosni na rezultate lokalne uprave, koja je posvećena osluškivanju potreba mladih i kreiranju ambijenta koji svakom mladom čovjeku budi želju da ovdje ostane kroz programe podrške preduzetništvu, ženskom preduzetništvu, programu za mlade poljoprivrednike, brojne radionice, obuke i druge aktivnosti lokalne samouprave.

Izbornim programom u susret predstojećim izborima ćemo građanima ponuditi nove platforme daljeg razvoja nešeg društva i grada, za koje smo sigurni da će nam građani dati veliku podršku u cilju realizacije istih.

Takođe, bilo je riječi o sprovedenim aktivnostima, humanitarnim akcijama i događajima sa ciljem očuvanja životne sredine, obilježavanju međunarodnih dana i drugih aktivnosti mladih DPS-a u proteklom periodu.

Sastanku su prisustvovale Sonja Milatović, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore, Kristina Šćepanović, sekretarka DPS Crne Gore za međunarodnu saradnju, dr Marija Markoč, predsjednica Savjeta mladih DPS Bar i potpredsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Milatović i Šćepanović iskazale su zadovoljstvo energijom mladih u Baru, te konstatovale da je realizacija akcionih planova za mlade u potpunosti ispunjena u dosadašnjem periodu i naglasile da je Savjet mladih DPS Bar riznica onoga što Bar simboliše – suživot multikulture i multikonfesionalnosti.

Predsjednica mladih DPS-a Bara, dr Marija Markoč najavila je brojne aktivnosti i zajednička druženja u narednom periodu i istakla činjenicu da je Savjet mladih DPS Bara tim čije srce kuca u ritmu zajedništva, obrazovanja, vaspitanja i kreativnih rješenja za izazove modernog društva.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član