DPS: Abazović i Bečić se zaigrali video igricama

Bečićeva i Abazovićeva družina  koja kampanju za lokalne izbore u Glavnom gradu, ali i svim drugim opštinama u Crnoj Gori, vodi video igricama, ovaj put se malo zaigrala u Zeti. 

Privatni objekat uglednog zetskog  domaćina Veselina- Muja Vučinića, mešetari za “21 vijek” su označili kao objekat od koga će, ukoliko dođu na vlast, napraviti omladinski centar?! Da li nam to  Bečić i Abazović, sugerišu da će ako dobiju vlast otimati privatnu imovinu i od nje stvarati društvenu?! Ili će prije biti da je ovo samo konkretan primjer neozbiljnosti, obmana  i opsjena kojima ova dvojica potcjenjuju inteligenciju građana.

Da se ne radi o ozbiljnom izbornom procesu, na  kojem birači odlučuju možda o najznačajnijim pitanjima za njihov svakodnevni život, ova neozbiljna epizoda iz Zete bi bila povod za smijeh. U konkretnim uslovima, pet dana pred izbore,  ovo je dokaz da   grupa amatera i političkih lakrdijaša, predvođena Bečićem i Abazovićem, ne zna za granice. Svaki put kad pomislimo da su dotakli dno, oni padnu još niže.

Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član