OO DPS Bar: Kapitalni projekti u Sutomoru i Čanju

Nosilac liste DPS Bar, Dušan Raičević, i kandidati za odbornike, Branka Nikezić, Andrea Pajković, Miloš Fuštić, Vido Dabanović, ugostili su danas direktora JPMD Predraga Jelušića koji je boravio u radnoj posjeti Sutomoru i Čanju. Tema sastanka na oba lokaliteta bilo je plan investicija u zoni Morskog dobra za naredni period.

U Sutomoru, direktor JPMD Predrag Jelušić je okupljenima prezentovao dinamiku realizacije kapitalnog projekta uređenja trga i šetališta, koji će zahvatati 26.000m2. Prva faza realizacije projekta predviđena je za početak jeseni i odnosi se na parterno uređenje trga, izgradnju igrališta i prostora za održavanje manifestacija, što će u konačnom doprijeniti i produžetku turističke sezone. Projekat će doprinijeti vizualizaciji Sutomora i stvoriti preduslove za kvalitetniji razvoj turizma. U narednih mjesec dana, Ministarstvo održivog razvoja i turizma će usvojiti standarda za izgled privremenih objekata

Za narednu godinu, u Čanju je planirano uređenje priobalnog dijela. Radiće se na odvajanju prostora za tzv. porodične plaže, kao i na oslobađanju dijela pijeska od mobilijara, za turiste koji ne preferiraju ovaj vid usluge. Posebno je razgovarano i o neophodnosti otvaranja ambulante u periodu ljetnjih mjeseci.

Takođe je najavljena izgradnja parka za djecu u toku sledeće godine.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član