Zamjenik predsjednika DPS u Malesiji: Naš program će obezbijediti uslove za razvoj i napredak Tuzi

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković razgovarao je danas sa žiteljima Malesije i Tuzi o najvažnijim pitanjima za razvoj ovog kraja.

Marković je posjetio mjesnu zajednicu Karabuško polje i mještane uvjerio u jasno opredjeljenje da se brzo stvaraju pretpostavke za gradnju osnovne škole na ovoj lokaciji, ocijenivši opravdanim da se za nekoliko stotina djece koja na nastavu putuju po više kilometara u jednom pravcu, mora izgraditi škola u njihovom mjestu.

Zamjenik predsjednika obišao je i uspješnu firmu Dauti komerc koja zapošljava oko 50 radnika, i podstakao menadžment za razvoj biznisa u kojem već postižu uspjehe.

Marković je građanima saopštio da su tokom mandata politike koju dominantno predstavlja Demokratska partija socijalista stvorene pretpostavke za status samostalne opštine Tuzi. Pored toga, građani Tuzi svojim odnosom prema Crnoj Gori doprinose njenim najvažnijim ostvarenjima, uključujći i ambijent suživota, dobrih komšijskih odnosa sa okolnim regijama, i tradicionalne multinacionalne i multivjerske harmonije.

„Naše programsko opredjeljenje je da posvećeno radimo na stvaranju uslova za napredak najmlađe opštine kroz ulaganje u putnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu. Posebno vodimo računa o objektima za obrazovanje i zdravstvo. Vrtić za najmlađe Tuzane vrijedan 1,7 miona eura biće ubrzo u funkciji. Uvjeren sam da će se rezultati naše dosljedne politike vrlo brzo odraziti na ukupni kvalitet života građana Tuzi i Malesije“ – poručio je zamjenik predsjednika Duško Marković tokom posjete Tuzima.

Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član