Klub odbornika “Evropski tim za Nikšić”: Zbog nagomilanih problema u svim djelovima grada, Kovačevića fotelja se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta

Na saopštenje odbornika Evropskog tima za Nikšić, koji je ukazao na probleme u MZ Dragova Luka, odgovorili su (po)četnici iz Opštinskog odbora NSD, pa se pitamo kada su postali istureno PR odjeljenje lokalne uprave i odgovaraju u ime predsjednika Opštine, koji od “razno raznih obaveza”, ne stiže da se bavi pitanjima i problemima građana.

Odgovaraju oni, jer Kovačević ne vidi situaciju u mjesnim zajednicama i ne zalazi u njih, ne stiže cirkulišući od fotelje predsjednika Opštine do poslaničke klupe, a sve u automobilu vrijednom 60.000 eura, kupljenom od novca građana i građanki Nikšića.

Pa da kažemo PR službi u liku Opštinskog odbora NSD-a, u saopštenju smo ukazali na probleme, na koje upozoravaju mještani Dragove Luke, a dokaze vam nećemo mi slati nego neka vaši uhljebi u organima lokalne uprave protegnu noge, pa vide ono o čemu je pisano, o žicama dalekovoda koje prolaze kroz drvored, o otvorenim strujnim kutijama na stubovima za rasvjetu, o uništenom asfaltnom zastoru u ulicama, o psima lutalicama, o smećem zatrpanom koritu rijeke Bistrice, o mraku itd.

Mi vam dokaze nećemo slati nego će ih neko drugi uskoro zbog milionskog nezakonitog zaduženja tužiocu pokazati i neko će drugi odgovarati pred građanima Dragove Luke i drugih mjesnih zajednica zbog nerada, neznanja i sveopšteg javašluka.

Zaključno, i ova samoproklamovana PR služba zna da sat otkucava tik-tak, te da se predsjedniku Opštine u susret lokalnim izborima, fotelja ljulja. A zapravo se ne ljulja, gospodo, davno je izvrnuta!

Klub odbornika “Evropski tim za Nikšić”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član