Milović na Svetom Stefanu: Otvorićemo škure, staze i grad-hotel Sveti Stefan

Danas su kandidati i nosilac pobjedničke liste “Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović posjetili Sveti Stefan i tom prilikom se družili sa mještanima ovog dijela Budve.

Konstatovano je da Budva i Crna Gora trpe enormnu štetu zbog neodgovornosti i nemarnosti koja je pokazana prema ovom najposjećenijem dijelu budvanske rivijere. Ova zabrinjavajuća situacija ne samo da nanosi ekonomske gubitke, već i ugrožava reputaciju Budve na globalnoj turističkoj mapi.

“Naš program posvećen je ponovnom oživljavanju ovog čuvenog grada-hotela. Otvaranje Svetog Stefana nije samo ekonomski imperativ, već i moralna obaveza prema budućim generacijama koje treba da imaju priliku da uživaju u čarima ovog legendarnog ljetovališta. Opština Budva treba da prepozna važnost ovog pitanja i da ga postavi visoko na svojoj listi prioriteta, kako bi osigurala prosperitet budućih turističkih sezona i očuvala ugled Budve kao svjetske turističke destinacije”, poručio je Milović.

On je zaključio da će, kao predsjednik Opštine Budva, inicirati otvaranje staza i puteva na zadovoljstvo mještana, zakupaca i turista, jer zaleđe Svetog Stefana i Pržna predstavlja riznicu tradicije i kulture ovog podneblja. Zato će opština sve uraditi da na ovom području imamo razvijenu seosku infrastrukturu koja je neophodan uslov za kvalitet ponude ovog kraja.

Nikola Milović, nosilac liste “Budva može bolje”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član